Dakota Johnson

Kép
Sztárok

Ééés itt van! Nézd meg A sötét ötven árnyalata hosszú előzetesét

Végre, végre, végreee!

Kép
Sztárok

Mr. Grey végre villantott! Lesifotók A szürke ötven árnyalata folytatásának forgatásáról

Már javában zajlik A szürke ötven árnyalata folytatásának forgatása, és úgy tűnik, elérkeztünk a pikánsabb jelenetekhez!

Kép
Sztárok

A BAFTA-díjátadó legszebb vörös szőnyeges szettjei

Vasárnap este átadták 2016-os év BAFTA díjait. A britek Oscarjaként is emlegetett rendezvényen hasítottak a legnagyobb hírességek, és alig győztünk válogatni a mesés szettek közül. Íme szerkesztőségünk kedvencei!

Kép
Sztárok

Felismered őket? Hírességek első vörös szőnyeges pillanatai - FOTÓK

Hollywood igazi nagyágyúinak régebb óta van bejárásuk a vörös szőnyeges eseményekre, mint gondolnánk. Bizony, a következő 17 sztár nem most kezdte a pózolást, köztük van címlapsztárunk is, Drew Barrymore, aki 30 éve tündököl a reflektorfényben!

Kép
Szépség

Frizura toplista: Íme az év 12 legmenőbb trendje hosszú hajra

Ha te is a hosszú hajú lányok táborát erősíted, akkor most neked kedvezünk! Összeszedtük 2016 legmenőbb hajtrendjeit, amikkel tuti nem fogsz mellé lőni, és stílusban maradsz egész évben! Szóval, melyik passzol hozzád a legjobban?

Kép
Stílus

Sztárstílus: Ezek a legmenőbb télikabátok idén

A tökéletes télikabát megtalálása minden évben nehéz feladat. Teljesen meghatározza egy outfit stílusát, szóval meg kell keresnünk a leginkább hozzánk passzolót, ha nem akarunk mellé lőni. Nézd meg, mire szavaztak az A-listás sztárok ebben a szezonban!

Kép
Sztárok

Friss: Az InStyle Awards díjazottjai és a legjobban öltözött sztárok

Tegnap lezajlott az InStyle Awards, ahol igazi nagyágyúk vonultak végig a vörös szőnyegen. Nézd meg a legjobb szetteket és a díjazottakat!

Kép
Stílus

Csajok az első sorban! - A fashion week 10 legsikkesebb híressége

A fashion week ideje alatt a sztárok is bedobják, amijük van. A divatelit krémje, és a csinos párok után, most megkerestük a legstílusosabb hírességeket egyenesen az első sorból! A bérelt VIP helyért cserébe az a minimum, hogy kitesznek magukért a csajok, de kié a legjobb szett?

Kép
Sztárok

Megosztó választás: Ők lettek 2015 legszexibb női

A Maxim magazin idén is megválasztotta az év legszexibb nőit, az idei nyertes, sokak meglepetésére Taylor Swift lett! A 25 éves énekesnő, legújabb, sztároktól hemzsegő klipjében már valóban dögösebb mint valaha, úgy tűnik megérte a stílusváltás! A listán olyan nevek szerepelnek még, mint Monica Belluci, Lupita Nyong'o, Dakota Johnson és Joan Smalls.

Kép
Szépség

Ultramenő Dakota Johnson új frizurája

Már hónapokkal ezelőtt megírtuk, hogy a sztárok egyik legkedveltebb új frizurája idén is a bob-fazon: Kim Kardashiantól Taylor Swiftig mindenki ezt kéri a fodrászától. Most Dakota Johnson is beállt a sorba, és milyen jól tette!

Kép
Sztárok

5 sztárfodrász Instagramon, akiket látnod kell!

Kíváncsi vagy, ki áll Kim Kardashian vagy Nicole Kidman frizurája mögött? Az Instagramon szerencsére már a sok sztárfodrász munkájába pillanthatsz be, legyen szó Chanel bemutató backstage-ről, az Oscar-ról vagy exkluzív privát partiról.

Kép
Stílus

Az 5 legjobb tavaszi trend barnáknak

Nincs még egy árnyalatokban ennyire gazdag szín, mint a barna, így igazán szerencsés vagy, ha mogyoró, gesztenye vagy mahagóni fürtökkel büszkélkedhetsz. 5 stílusos barna sztár példáját követve pedig idén tavasszal biztos Te leszel a nyerő!

Kép
Sztárok

Vörös szőnyegen A szürke ötven árnyalata sztárjai

Eljött a nap: hivatalosan is bemutatták A szürke ötven árnyalatát, méghozzá a 65. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. A film két főszereplője, Jamie Dornan és Dakota Johnson pedig szenzációsan nézett ki a vörös szőnyegen.

Kép
InStyle TV

A szürke ötven árnyalata új, hosszú előzetese

2015 Valentin-napjára érkezik A szürke ötven árnyalata könyv forró mozis változata, íme egy egészen hosszú ízelítő a várva várt filmből.

Előző oldal